Πέμπτη 5 Ιουλίου 2012

Τι τίτλο να βάλω εδώ τώρα;;?

     Αλήθεια, πως στο καλό πέρασε έτσι ο καιρός; Τα δευτερόλεπτα, τα λεπτά, οι ώρες, οι μέρες, οι εβδομάδες, οι μήνες (φοβάμαι να παραδεχτώ τα χρόνια..) ;; Έκανα τίποτα για να εκμεταλλευτώ το χρόνο ή απερίσκεπτα τον σπατάλησα για ακόμη μια φορά;; Μέσα απ'την σιωπή μου ούρλιαζα οτι θέλω να φύγω για να κάνω οτι και όσα γουστάρει η ψυχή & το σώμα μου, για να βρω την πραγματική Ηρεμία & Ειρήνη για να χαλαρώσουν οι αλυσίδες επιτέλους γύρω απ'τα άκρα μου και τον λαιμό μου..Για να ζήσω. Τα κατάφερα λοιπόν ή πάλι μου φταίνε τα πάντα και πάλι δεν βρίσκω ικανοποίηση και χαρά..είμαι δυσαρεστημένος;;??
       Υποθέτω οτι δεν κατάφερα τουλάχιστον μέχρι σήμερα να εκπληρώσω τις επιθυμίες μου, να γουστάρω ο,τιδήποτε κάνω, να ανακαλύψω την Ηρεμία & την εσωτερική μου Ειρήνη, να συμφιλιωθώ εξ'ολοκλήρου με εμένα, να ερωτευτώ τον εαυτό μου (πω,πω πόσο εγωϊστικό μου φαίνεται!!).. Ρε τα χρειάζομαι όλα αυτά ή τζάμπα ξενυχτάω, ταλαιποριέμαι από σκέψεις που ακατάπαυστα με βασανίζουν & μυξοκλαίω;; Ρε τα χρειάζομαι??!!; Γιατί αποφεύγεις να μου απαντήσεις, τα χρειάζομαι μίλαααααα !!

     ΟΧΙ, ρε παπάρα Παναγιώτη είσαι αγόρι σχεδόν 22 χρονών, τι κάθεσαι και σκέφτεσαι;.Τι κάθεσαι και σκέφτεσαι όλη την ώρα τα όσα κάνεις, τι κάθεσαι και λες οτι έχεις ανάγκη για Ηρεμία & Ειρήνη, τι κάθεσαι και κλαις;; Έχεις όλη τη Ζωή μπροστά σου, είναι κρίμα να μένεις άπραγος, είναι κρίμα 1.90 άνθρωπος -άντρας πια- να παρατάς τον εαυτό σου, να είσαι απεριποίητος, ΡΕ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΜΑ ΝΑ ΜΗΝ ΖΕΙΣ..Μην το κα΄νεις ξανά, γράφτα όλα & όλους..πούλησε μαγκιά, πουστιά, ψέμμα και οτι άλλο θες, έτσι θα καταφέρεις ρε να ξεπεράσεις & να ξεχάσεις όσα σε απασχολούν. ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΣΕ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ ΑΠΛΩΣ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΧΑΛΑΡΩΣΕ ΚΑΙ ΘΑ ΖΗΣΕΙΣ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ .

       ΙΣΩΣ, στον κόσμο μας υπάρχει η σύγκρουση καλού-κακού,άσπρου-μαύρου,μηδενός-μονάδας,σωστού-λάθους.. Οι περισσότεροι όμως φίλε μου συμφωνούν με την άποψη οτι η Αλήθεια βρίσκεται κάπου στην μέση. Συνεπώς, σωστά κάνεις και σκέφτεσαι όσασε προβληματίζουν & δεν υποκρίνεσαι οτι όλα είναι ωραία & ιδανικά, ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΕ ΚΟΡΪΔΕΥΕΙΣ.. Προτιμότερο θα ήταν να σκέφτεσαι αποκλειστικά αν όντως τα χρειάζεσαι παρά να μην εξασκείται ο εγκεφαλός σου. Πρόσεξε όμως, πρέπει αν θες πράγματι την Ηρεμία & την Ειρήνη να μην υπερβάλλεις, να ακολουθήσεις μια μέση οδό, να πετύχεις την "χρυσή τομή" ανάμεσα στην απάθεια & το ενδιαφέρον. Γιατί ασφαλώς και πρέπει να έχεις ενδιαφέρον για τη ζωή σου. Συνειδητοποίησε λοιπ΄ν πως είναι άσχημο να μην απολαμβάνεις τις στιγμές που σου προσφέρει η Ζωή, ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΜΑ ΝΑ ΚΛΕΙΝΕΣΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙΣ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ, ΝΑ ΠΑΡΑΠΟΝΙΕΣΑΙ ΣΥΝΕΧΩΣ, ΕΝΩ ΕΙΣΑΙ ΕΞΥΠΝΟΣ & ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ,Ε ΚΑΝ'ΤΟ: ΖΗΣΕ !!

      ΝΑΙ, όλος αυτός ο καταιγισμός σκέψεων παρότι είναι επίπονος, σε εφοδιάζει με πολύτιμες γνώσεις & εμπειρίες. Ειλικρινά πιστεύω οτι βοηθά όσο οτιδήποτε άλλο να κατανοήσεις τι είναι Ζωή. Μέσα από δάκρυα, αποτυχίς και σφάλματα εκτιμάμε & καλοδεχόμαστε την παραμικρή λεπτομέρεια τησ Ζωής και την κάθε μας επιτυχία. Καμιά φορά, δεν χρειάζεται να έχεις ζήσει από πρώτο χέρι κάποιες καταστάσεις για να τις εκτιμήσεις ή να τις καταλάβεις.. απλώς να να τισ ΠΛΑΣΣΕΙΣ με το νου σου. Χρειάζεται να τις κάνουμε δικές μας γιατί εξέλιξη δεν είναι να γίνεις από άσχημος ξαφνικά όμορφος, δεν είναι από ανόητος να γίνεις έξυπνος, δεν είναι ν' αλλάξεις στυλ εμφάνισης, τρόπο ομιλίας αλλά να μαθαίνεις απ'το παρελθόν, απ'το χθες.. Επίσης, εξέλιξη είναι να μην υπακούς σε χαζές διαταγές είτε μόδας, είτε παρέας είτε οποιουδήποτε άλλου, είναι να παλεύεις οχι να αναστήσεις τους νεκρούς του παρελθόντος αλλά ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΣ ΤΟΥΣ ΖΩΝΤΑΝΟΥΣ ΤΟΥ ΑΥΡΙΟ, να γιατρεύεις τις ακόμη ανοιχτές πληγές του κορμιού & της ψυχής, είναι να μην σκέφτεσαι με ψυχρότητα αλλά με την λάβα ενός Ελεύθερου Μυαλού, είναι να χτυπάς το άδικο, όχι να το κουκουλώνεις ουτε να ματώνεις τους αδύναμους. Εξέλιξη είναι να είσαι ο εαυτός σου, να είσαι ο οδηγός του ταξιδιού σου, να είσαι η έσταση της Αγάπης, να είσαι ο αρχιτέκτονας των πιο θαυμαστών έργων σου, των ΟΝΕΙΡΩΝ σου !!!   



                           ημερομηνία : Τρίτη 19/1/2010

2 σχόλια:

  1. Δεν ξέρω αν γιορτάζεις σήμερα.. Εγώ πάντως λίγο πριν αλλάξει η μέρα, εκεί που προσπαθούσα να θυμηθώ μήπως και ξέχασα κανέναν.. σε θυμήθηκα (και τολμώ να πω πως κι εγώ ξαφνιάστηκα!) και είπα να περάσω να ευχηθώ..
    Χρόνια πολλά λοιπόν!!
    Ελπίζω να έχουν φτιάξει τα πράγματα τώρα...
    Να περνάς καλά.. και να ζεις με όρεξη και πάθος.. :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Nαι ήταν η γιορτή μου-μαζί με τόσων άλλων-..Σε ευχαριστώ πάρα πολύ & εύχομαι να είναι καλά και να χαίρεσαι και τα δικά σου αγαπημένα πρόσωπα που γιόρταζαν!!

    Ναι,είναι (;;??) καλύτερα τα πράγματα τώρα,κάποια ηλίθια "κολλήματα" επιμένουν,ξαναφυτρώνουν (λες και τα θέλει ο ... μου)..Ναι ζω με πάθος και όλα τα συναισθήματα είναι τόσο έντονα..Κ εσύ να περνάς όμορφα!

    Υ.Γ: Ήταν πολύ ευχάριστη έκπληξη!! Θα ήθελα να σου δώσω το email μου (προειδοποίω όμως οτι κ εγω δεν το "πολυτσεκάρω" και τον τελευταίο καιρό μου έχει φύγει η όρεξη για το blog .. kakafonis@hotmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Έχεις τα πινέλα ανακάτεψε τα χρώματα & ζωγράφισε τον κόσμο ;-)